Confidențialitate


PinkFox Studio respectă dreptul fiecărui individ la confidențialitate. Vom colecta și vom folosi informații colectate prin intermediul site-ului nostru doar în termenii stipulați aici.

Colectarea informațiilor

PinkFox Studio colectează informații prin intemediul site-ului. Colectăm și înregistrăm automat următoarele informații referitoare la vizitatorii nostri:

1. Furnizorul tău de internet.
2. Referința (pagina web de la care ai ajuns pe site-ul nostru).
3. Tipul de browser folosit.
4. Informații legate de sistemul de operare folosit pe calculatorul tău.
5. Paginile și fișierele pe care le-ai vizualizat pe site-ul nostru.

Colectăm de asemenea unele informații identificabile personal pe care utilizatorii nostri le divulgă. PinkFox Studio nu se adresează copiilor și nu cerem copiilor sub 14 ani să divulge informații personale.

Informații utilizate

Informațiile colectate de PinkFox Studio vor fi folosite la dezvoltarea unor legături normale și eficiente cu tine în calitate de client al PinkFox Studio. Doar utilizatorii care ne vor furniza informațiile necesare vor beneficia de serviciile noastre.
Nu impărțim date indentificabile cu părți terte.
Dacă regulamentul cu privire la colectarea informațiilor sau a utilizatorilor se schimbă, aceste schimbări se vor plasa doar în acest document.

Accesul la informație

PinkFox Studio menține acuratețea informațiilor prin metode standard de colectare și contabilitate. Informația este ținută în baza noastră de date pentru scopuri legale pe o perioadă de 3 ani de la ultima dată de la înregistrare.

Rezolvarea divergentelor

Dacă apar divergențe, utilizatorii pot contacta PinkFox Studio vizitând pagina noastră de contact. Dorim rezolvarea oricăror divergențe cât mai repede și mai eficient. În cazul în care doriți să raportați o fraudă vă rugăm să ne contactați la contact@pinkfox.ro sau office@masterhost.ro